17. 08. 2007
Výdejní technika
Technika pro výdej stravy, například:
- ohřevné vodní lázně
- zásobníky na talíře s ohřevem
- manipulační technika
- chlazené výdejní vitríny
Cenové údaje: ceny kolísají od několika tisíc korun za nerezové vozíky do desítek tisíc korun za výdejní chlazené vitríny
Napište nám, jakou techniku potřebujete a jak Vás můžeme kontaktovat, abychom s Vámi konzultovali Vaši poptávku.
Na obrázku vyhřívaný kotlík pro samoobslužný výdej polévek.
- ohřevné vodní lázně
- zásobníky na talíře s ohřevem
- manipulační technika
- chlazené výdejní vitríny
Cenové údaje: ceny kolísají od několika tisíc korun za nerezové vozíky do desítek tisíc korun za výdejní chlazené vitríny
Napište nám, jakou techniku potřebujete a jak Vás můžeme kontaktovat, abychom s Vámi konzultovali Vaši poptávku.
Na obrázku vyhřívaný kotlík pro samoobslužný výdej polévek.
Předchozí: Nápojová technika
Další: Mechanická zařízení